Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Punalpin PLUS (30 dagen)

€ 87,00 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

 

Punalpin PLUS (30 dagen)

Naast de standaard Punalpin® is er ook de Punalpin® PLUS. Naast de ingrediënten van de standaard versie, bevat Punalpin® PLUS ook delen van Selenium, Zink en Aronia bessen. Selenium draagt bij aan een normale spermatogenese (spermaontwikkeling). Zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Ariona is rijk aan anthocyaninines, een groep anti-oxidanten. Een verpakking bevat tabletten voor 30 dagen.

30 dagenverpakkng

Deze Punalpin® PLUS verpakking bevast tabletten voor 30 dagen. Dit is handig voor als je nog een extra maand nodig hebt, of als je het product voor een kortere periode wil proberen. We adviseren om het product tenminste 90 dagen te gebruiken voor een optimale zaadkwaliteit, aangezien een volledige spermacyclus 72-74 dagen duurt. Verlies niet onnodig tijd en plaats vandaag nog je bestelling.

Punalpin®

Punalpin® is een revolutionair voedingssupplement voor mannen die hun zaadkwaliteit willen verbeteren. Het is het resultaat van een 5 jaar lang gedegen onderzoek. Het effect van Punalpin® is wetenschappelijk getest door Deense wetenschappers, met een groep van 66 mannen. De studie leverde een duidelijk positief resultaat op. Daarmee is Punalpin® een van de weinige producten voor het verbeteren van de vruchtbaarheid voor mannen dat gedegen wetenschappelijk getest is. Het onderzoek voldeed aan een hoge standaard. Het werd uitgevoerd in een dubbelblind, gerandomiseerd, placebo-gecontroleerd onderzoek. De resultaten zijn in 2014 gepubliceerd een het gerenommeerde peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift Plus One. (Lees hier de studie). Inmiddels wordt het product volop gebruikt in Denemarken en wordt het ook steeds meer gebruikt in Duitsland.

Ingrediënten

Standaard bestaat Punalpin® uit twee active ingrediënten: Granaatappel en Galanga Rizoom. Beide ingrediënten worden zorgvuldig verwerkt, om de natuurlijke, karakteristieke componenten zoveel mogelijk te behouden. (Dit zijn respectievelijk: ellagitannine en acetoxychavicol acetaat of ACA). Punalpin® is ontwikkeld door het Deense bedrijf Nerthus ApS. Het gecombineerde effect van Granaatappel en Galanga en het unieke verwerkingsproces van Galanga zijn door hen gepatenteerd. 

Verzending

Gratis verzending in Nederland en België, bij twee of meer van dit product.

Ook interessant

 

 

Wij plaatsen alleen cookies met uw toestemming.

 

 

Lees meer in onze privacy- en cookieverklaring.