Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Punalpin (90 dagen)

€ 134,00 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Netto gewicht 0,25 Kg
Bruto gewicht 0,25 Kg
Omschrijving

Punalpin Granaatappel + Galanga (90 dagen)

 

Doordat de vraag momenteel de productiecapaciteit overtreft, is dit product tijdelijk niet leverbaar. Probeer als alternatief Punalpin PLUS.

Wil je zelf je zaadkwaliteit verbeteren? Bestel vandaag nog Punalpin. Begin zo snel mogelijk met gebruik van Punalpin. Het duurt ongeveer 74 dagen voordat er effecten meetbaar zijn. 

Punalpin

Punalpin® is een revolutionair voedingssupplement voor mannen die hun zaadkwaliteit willen verbeteren. Het is het resultaat van een 5 jaar lang gedegen onderzoek. Het effect van Punalpin is wetenschappelijk getest door Deense wetenschappers, met een groep van 66 mannen. De studie leverde een duidelijk positief resultaat op. Daarmee is Punalpin een van de weinige producten voor het verbeteren van de vruchtbaarheid voor mannen dat gedegen wetenschappelijk getest is. Het onderzoek voldeed aan een hoge standaard. Het werd uitgevoerd in een dubbelblind, gerandomiseerd, placebo-gecontroleerd onderzoek. De resultaten zijn in 2014 gepubliceerd een het gerenommeerde peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift Plus One. (Lees hier de studie). Inmiddels wordt het product volop gebruikt in Denemarken en wordt het ook steeds meer gebruikt in Duitsland.

Ingrediënten

Standaard bestaat Punalpin uit twee active ingrediënten: Granaatappel en Galanga Rizoom. Beide ingrediënten worden zorgvuldig verwerkt, om de natuurlijke, karakteristieke componenten zoveel mogelijk te behouden. (Dit zijn respectievelijk: ellagitannine en acetoxychavicol acetaat of ACA). Punalpin is ontwikkeld door het Deense bedrijf Nerthus ApS. Het gecombineerde effect van Granaatappel en Galanga en het unieke verwerkingsproces van Galanga zijn door hen gepatenteerd.

Verzending

Gratis verzending in Nederland en België.

 

Ook interessant

 

 

Wij plaatsen alleen cookies met uw toestemming.

 

 

Lees meer in onze privacy- en cookieverklaring.