Geen producten (0)

Punalpin – Voor optimale zaadkwaliteit

Wil je een betere zaadkwaliteit? Gebruik dan Punalpin®. Punalpin is een revolutionair voedingssupplement voor mannen die hun zaadkwaliteit willen verbeteren, gebaseerd op 5 jaar wetenschappelijk onderzoek. Wil je weten wat de ervaringen van andere mannen zijn met Punalpin? Lees hier over de ervaringen van andere mannen. Hieronder lees je meer informatie over Punalpin.

Wetenschappelijk getest

Het effect van Punalpin is wetenschappelijk getest door een team van Deense wetenschappers, met een groep van 66 mannen. De studie leverde een duidelijk positief resultaat op. Daarmee is Punalpin een van de weinige producten voor het verbeteren van de vruchtbaarheid voor mannen dat gedegen wetenschappelijk getest is. Het onderzoek voldeed aan een hoge standaard. Het werd uitgevoerd in een dubbelblind, gerandomiseerd, placebo-gecontroleerd onderzoek. De resultaten zijn in 2014 gepubliceerd een het gerenommeerde peer-reviewed wetenschappelijk tijdschrift Plus One. (Lees hier de studie). Inmiddels wordt het product volop gebruikt, met name in Denemarken en Duitsland.

Ingrediënten

Punalpin® bestaat uit twee active ingrediënten: Granaatappel en Galanga Rizoom. Beide ingrediënten worden zorgvuldig verwerkt, om de natuurlijke, karakteristieke componenten zoveel mogelijk te behouden. (Dit zijn respectievelijk: ellagitannine en acetoxychavicol acetaat of ACA). Punalpin® is ontwikkeld door het Deense bedrijf Nerthus ApS. Het gecombineerde effect van Granaatappel en Galanga en het unieke verwerkingsproces van Galanga zijn door hen gepatenteerd. De naam Punalpin is afgeleid van de hoofdingrediënten (Punica Granatum) en (Alpina Galanga).

Punalpin® PLUS

Naast de standaard Punalpin® is er ook de Punalpin® PLUS. Naast de ingrediënten van de standaard versie, bevat Punalpin® PLUS ook delen van Selenium, Zink en Aronia bessen. Selenium draagt bij aan een normale spermatogenese (spermaontwikkeling). Zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Ariona is rijk aan anthocyaninines, een groep anti-oxidanten. Een verpakking bevat tabletten voor 90 dagen.

Begin vandaag nog met het optimaliseren van je zaadkwaliteit. Bestel hier Punalpin® PLUS.

30 dagenverpakking

De Punalpin® PLUS is ook in een kleinere verpakking beschikbaar, met tabletten voor 30 dagen. Dit is handig voor als je nog een extra maand nodig hebt, of als je het product voor een kortere periode wil proberen. We adviseren echter om het product minimaal 90 dagen te gebruiken voor een optimale zaadkwaliteit, aangezien een volledige spermacyclus 72-74 dagen duurt. Begin op daarom tijd met het gebruiken van Punalpin®.

 

 

Wij plaatsen alleen cookies met uw toestemming.

 

 

Lees meer in onze privacy- en cookieverklaring.