Geen producten (0)

Productinformatie

Hieronder vind je de productinformatie van de standaard Punalpin® en de Punalpin® PLUS.

 

Punalpin® (Granaatappel & Galanga)

Het voedingssupplement Punalpin® is een combinatie product, gebaseerd op twee plantaardige ingredienten: Granaatappelextract en de wortel van Galanga (ook bekend als Laos). De ingredienten zijn verwerkt in twee verschillende tabletten, die geleverd worden in twee afzonderlijke verpakkingen. De tabletten dienen in gezamelijk gebruikt te worden.

Informatie over de ingredienten en de dagelijkse dosis voor de Granaatappeltabletten en de Galangatabletten is hier beschikbaar.

Ga naar de winkel

De originele Punalpin

 

 

Punalpin® PLUS

Het voedingssupplement Punalpin® PLUS is een verdere ontwikkeling van de originele Punalpin® (zie bovenstaand). Het product is gebaseerd op Granaatapel, Galanga (Laos) en Aronia. Verder zijn de mineralen Selenium en Zink toegevoegd. Alle ingredienten zijn gecombineerd in één tablet. Doormiddel van een uniek gepatenteerd verwerkingsproces, is het mogelijk om alle verschillende ingredienten te combineren in dezelfde tablet, zonder dat de stabiliteit van de individuele actieve componenten wordt aangetast.

Aronia is een struik met zure, donker paarse besjes, die rijk zijn aan Anthocyanen, een anti-oxidant. De plant komt oorspronkelijk uit Noord Amerika, maar gedijd goed in Europa Het gedroogde Arionia poeder in Punalpin® PLUS is het resultaat van een jarenlange plantverdelingsprogramma in Denemarken. De mineralen Selenium en Zink zijn toegevoegd om de zaadkwaliteit te verbeteren. Selenium draagt bij aan een normale spermatogenese en zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid en voortplanting.

Informatie over de ingredienten en de dagelijkse dosis voor Punalpin® PLUS is is hier beschikbaar.

Ga naar de winkel

Punalpin PLUS

 

 

 

Wij plaatsen alleen cookies met uw toestemming.

 

 

Lees meer in onze privacy- en cookieverklaring.